Spraylaminating

Voor spraylaminating bent u hier aan het juiste adres

Spraylaminating is waar u bij Jorni Machines & Parts Internationaal B.V. aan het juiste adres voor bent. Wij hebben deze duurzame machine met de daarbij horende onderdelen in ons assortiment. U hoeft enkel alleen de gewenste productie in te stellen en de machine produceert. Spraylaminating wordt gebruikt om productie van schuim- materiaal dat wordt verwerkt tot kussen- vorming door middel van verhitting. Dit wordt onder andere toegepast voor het maken van bh- cups of schoudervullingen en dergelijke.

De spraylaminator sproeit een oplosmiddel met een kleverige substantie op de schuimlaag. Dit wordt getransporteerd naar een geventileerde cabine direct door naar spuitcabine. De machine is uitgerust met infrarood-edge-sensing en uitlijning systeem, dat automatisch de randen van de twee materialen, wat resulteert in een goede kwaliteit. De oplossing die vrij komt tijdens de productie wordt verdampt en direct verwijdert via een speciale uitlaat. Hierna wordt het bewerkte schuim getransporteerd naar de, kneep rollerset. Hierna wordt het materiaal ingewikkeld en is het gewenste eindresultaat daar.

 Spraylaminating

Verwacht een ruim assortiment! Ook in de onderdelen

Naast spraylaminating vindt u meerdere mogelijkheden in ons assortiment. Wij staan voor het leveren van duurzaamheid en productiviteit en dat is de beste investering die u kunt doen in uw bedrijf. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Lamineermachines.
  • Roll coating machines.
  • Roll laminators.
  • Wikkelassen.
  • Expansieassen.
  • Wikkelmachines.
  • Klaplagers.
  • Luchtassen.

Heeft u een vraag over een van onze producten en/ of machines die op de website staan? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Ook heeft u de mogelijkheid om uw vraag en gegevens achter te laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten.

   Wikkelassen     Spraylaminator     Contact