Klaplagers

Voor klaplagers bent u hier aan het juiste adres

Welkom bij Jorni Machines & Parts Internationaal B.V. Waar u uitstekend terecht kunt voor klaplagers. Deze lagers worden toegepast voor de lagering van wikkelassen bij machines die ervoor moeten worden dat een product moet worden op- of afgewikkeld. De term klaplager is ontstaan omdat deze lage eenvoudig opengeklapt kunnen worden.

Wij bieden u de mogelijkheid om een keuze te maken in diverse typen klaplagers. Dit betekent ook dat de mogelijkheid aanwezig is voor een lager die betrekking heeft op handwielbeveiliging, geleider, high- speed veiligheidsklemmen, conische tapeinden en voet voor webgeleiding.

Klaplagers

Wij bieden u een uitstekende service

Naast klaplagers hebben wij nog diverse andere producten in onze voorraad. Denk hierbij aan: lamineer- machines, roll coating machines, spraylaminator, expansieassen en ga zo maar door. Wat wij net zo belangrijk vinden is dat u ook de mogelijkheid heeft om de onderdelen te kunnen bestellen van de machines. Hierdoor hoeft u niet eindeloos op zoek te gaan en kunt u eenvoudig bij uw vertrouwde adres bestellen. Heeft u een vraag dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u uw gewenste onderdeel niet op de website kunt vinden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer dat op de website staat. Tevens kunt u ook uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten. Wij zijn u graag van dienst!

   Wikkelassen     Wikkelmachines     Contact