Lamineermachines

Bent u op zoek naar lamineermachines?

Tegenwoordig zijn lamineermachines niet meer weg te denken in het zakelijke segment. Niks is prachtiger om foto’s te lamineren die u graag een lange tijd wilt bewaren. Wij kunnen u een diversiteit aan machines bieden waarmee u een lange tijd plezier zal beleven.

Lamineer machineMachines op maat

Jorni Machines & Parts bouwt op maat gemaakte laminaatmachines van hoge kwaliteit. Daarbij streven wij er altijd naar om de prijs zo laag mogelijk te houden. Zo weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt! Een voorbeeld van het werk dat wij hebben uitgevoerd is ‘Turret Winder’. Deze machine wordt gebruikt in de folieproductie en is voorzien van een Lenze aandrijving en besturingssysteem. Dit bespaart ruimte en vermindert lawaai en is daarom een uitkomst in veel situaties!

Oudere machines worden meestal uitgerust met tandwielen en kettingen. Dit geeft vaak een enorme geluidsoverlast die wij aanzienlijk kunnen verminderen. Ook kunnen wij de machine verkleinen waardoor u veel meer ruimte over houdt. Zo besparen wij onze opdrachtgevers veel tijd en verminderen we de hoeveelheid afval.

Bent u benieuwd geworden wat voor machines wij in het assortiment hebben? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.

   Wikkelassen     Contact