Luchtassen

Wij zijn u graag van dienst in diverse maten luchtassen

Welkom bij Jorni Machines & Parts Internationaal B.V. Wij zijn u graag van dienst met alles op het gebied van diverse soorten assen waaronder ook de luchtassen. Assen moeten passen tot in perfectie om te kunnen functioneren en dat is wat wij maar al te goed weten. Ook voor assen zoals expansieassen, wikkelassen enzovoort kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Naast de luchtassen en de eerder genoemde andere voorbeelden kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor machines. Een goed werkende productieve machine is een van de beste investeringen die u kunt doen in uw bedrijf.

Luchtassen

Een greep uit ons assortiment is:

  • Lamineermachines.
  • Roll coating machines.
  • Roll laminators.
  • Wikkelmachines.
  • Klaplagers.

Naast de machines die van de hoogste kwaliteit zijn bieden wij ook de mogelijkheid om losse onderdelen bij ons te bestellen. Wij leveren alleen producten die van hoge kwaliteit zijn en in het bezit zijn van een lange levensduur. Hierdoor weten wij onze klanten tevreden te maken en hen ook tevreden te houden.

Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze producten of dit nu om luchtassen gaat of een complete wikkelmachine. Neem dan contact met ons op. Ook als een van de onderdelen of machines niet op de websites staat vermeld. Wellicht kunnen wij u toch verder helpen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   Wikkelassen     Expansieassen     Contact